Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΔΟΑΟ

Στις 5 Δεκεμβρίου Workshop με θέμα «Το κρασί συναντά τον Τουρισμό».

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΔΟΑΟ
-Διαφήμιση-

Την ετήσια Γενική Συνέλευσή της πραγματοποιεί την προσεχή Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, η Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου. Οι εργασίες της Συνέλευσης, όπου αναμένεται να δοθεί το στίγμα των εξελίξεων στον κλάδο, θα ξεκινήσουν με ομιλία του προέδρου της Οργάνωσης κ. Βαγγέλη Αργύρη στις 09:15 π.μ, στο ξενοδοχείο Electra Palace (Ν. Νικοδήμου 18 – 20 στην Πλάκα).

Στη συνέχεια, και συγκεκριμένα από 09:30 έως 11:00, στον ίδιο χώρο, θα συζητηθούν με διευρυμένη συμμετοχή φλέγοντα κλαδικά ζητήματα, όπως Στρατηγικός σχεδιασμός για την ανάπτυξη της ελληνικής αμπελουργίας, ο νέος ψηφιακός τρόπος υποβολής των δηλώσεων παραγωγής και  οι επενδύσεις στο πλαίσιο της ΚΟΑ Οίνου. Στις 11:00 θα γίνει παρουσίαση των καινοτόμων προτάσεων που προκρίθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού καινοτομίας του αμπελοοινικού τομέα VitiViniLab και ψηφοφορία των προτάσεων και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας. Στις 13:15 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για Οινικό Τουρισμό.

Την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Workshop  που διοργανώνει ο ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την ΕΔΟΑΟ με τίτλο το κρασί συναντά τον Τουρισμό το  στο Impact Hub Athens (Καραϊσκάκη 28, 10554, Αθήνα).

-Διαφήμιση-