Βραβείο Ανώτερης Γεύσης σε γραβιέρα από την Τρίπολη

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης σε γραβιέρα από την Τρίπολη

Με το βραβείο ανώτερης γεύσης διακρίθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi – στις Βρυξέλλες, γραβιέρα από την καρδιά της Πελοποννήσου. Η τυροκομική οικογενειακή επιχείρηση Μπαζιωτάκη από την Αρκαδία εντυπωσίασε τους κριτές με τα τυριά της, και ειδικά με την γραβιέρα της, τόσο για την γεύση όσο την ποιότητά της, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε πολλές άλλες χώρες που διαγωνίστηκαν στον τομέα των τυροκομικών.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο την δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. 

Το βραβείο ανώτερης γεύσης είναι μια μοναδική αναγνώριση της ποιότητας προϊόντων, βασισμένη στην κρίση τους χωρίς την παροχή βασικών πληροφοριών, από μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες, εξαίρετους διαμορφωτές γνώμης και εμπεριστατωμένα ειδικευμένους σε θέματα γεύσης.

Για τα βραβευμένα προϊόντα, το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (The Superior Taste Award) προσφέρει ένα δυνατό εργαλείο Μαρκετινγκ που μπορεί να βοηθήσει στην μακροπρόθεσμη διαφοροποίηση των αναλώσιμων προϊόντων στην αγορά.

Η οικογενειακή επιχείρηση Μπαζιωτάκη θα βραβευτεί για το τριπολιτσιώτικο τυρί του στις 2 Ιουνίου 2016.