Χρυσό βραβείο Healthy Food Product for children για τον Όμιλο Andromeda

Χρυσό βραβείο Healthy Food Product for children για τον Όμιλο Andromeda
-Διαφήμιση-

Ο Όμιλος Ανδρομέδα διακρίθηκε στα βραβεία Healthy Diet Awards λαμβάνοντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Healthy Food Product for children για τον κρανιό Andromeda Primus, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της.  
 
Τα Healthy Diet Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα με στόχο να επιβραβεύσουν τα τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα διατροφής των εταιρειών που προάγουν την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, διαιτολόγοι, επιστήμονες και δημοσιογράφοι από τον χώρο της υγιεινής διατροφής.

Σύμφωνα με έρευνες των Τhe Mediterranean Diet Organization EUFIC–The European Food Information Council & Harvard ΤH Chan School of Public Health, η κατανάλωση του ψαριού συνιστάται δύο με τρεις φόρες την εβδομάδα. Παρόλα αυτά είναι γνωστό πως τα παιδιά αποφεύγουν να καταναλώνουν ψάρια καθώς δεν τους αρέσει η μυρωδιά και τα κόκκαλα τους. Ο κρανιός Andromeda Primus έχει ελάχιστα κόκκαλα, γλυκιά γεύση, απαλή μυρωδιά και μπορεί να μαγειρευτεί με διάφορους τρόπους. Mία μόνο μερίδα των 200 γρ. του κρανιού, αρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες ενός παιδιού σε Ω3 λιπαρά οξέα για μια εβδομάδα. Έτσι ο κρανιός αποτελεί το απόλυτο superfood για τα παιδιά χάριν στην υψηλή διατροφική του αξία και την υπέροχη γεύση!


 
Ο κ. Πάνος Κολιός, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανδρομέδα ΑΕ, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους μας στον Όμιλο Ανδρομέδα η παραλαβή του χρυσού βραβείου για τον κρανιό Primus. Είναι ένα βραβείο που αποκτά ιδιαίτερη σημασία καθώς απονέμεται από εξειδικευμένη κριτική επιτροπή που αποτελείται από ειδήμονες της διατροφής και επιστήμονες. Ένα βραβείο που έχει εξέχουσα σημασία, καθώς αφορά την πιο ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα, αυτή των παιδιών. Όλοι εμείς στον Όμιλος Ανδρομέδα μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας, να προσφέρουμε στους καταναλωτές ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.»

-Διαφήμιση-