Υπουργός Οικονομίας ΗΑΕ: Επιθυμία ενίσχυσης των επιχειρηματικών σχέσεων και στην αγροδιατροφή

Στα ΗΑΕ εγγεγραμμένες περισσότερες από 300 επιχειρήσεις ελληνικών συμφερόντων
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Την επιθυμία της χώρας του να ενισχύσει τις επιχειρηματικές σχέσεις με την Ελλάδα και στην αγροδιατροφή μεταξύ άλλων τομέων, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σουλτάν μπιν Σαϊντ Αλ Μανσούρι στην ευρεία ενημερωτική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην σημασία της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες, όπως είπε, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποτελούν τη «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας.

Από την πλευρά του ο Γ. Σταθάκης, ο οποίος νωρίτερα είχε συνάντηση με τον ομόλογό του υπουργό, αναφέρθηκε στο οικονομικό κλίμα, όπως διαμορφώνεται στην παρούσα συγκυρία, στη χώρα και στις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών χαρακτηρίζοντας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στρατηγικό σύμμαχο της Ελλάδας στην πολιτική της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων.

Στις επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ εμιρατινών και ελληνικών επιχειρήσεων, εκπροσωπήθηκαν οι κλάδοι των τροφίμων, της ναυτιλίας, των μεταφορών, των εξαγωγών, των επενδύσεων και των νομικών υπηρεσιών.

-Διαφήμιση-