Ένα εργαλείο γνώσης για τους λάτρεις της ελαιοκομίας! 

Το απόλυτο εκλαϊκευμένο επιστημονικό έργο που συνδυάζει γνώση και εμπειρία 

38 ειδικοί επιστήμονες γράφουν για όλη την «αγροδιατροφική αλυσίδα»

 

7θεματικές ενότητες

 

700 έγχρωμες σελίδες που κοσμούνται από εκατοντάδες φωτογραφίες και με τη συμβολή του γνωστού, για το έργο του, φωτογράφου Ανδρέα Σμαραγδή.

 

Η «Εγκυκλοπαίδεια Ελαιοκομίας: Το ελαιόλαδο» αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα, για τον παραγωγό, τον επαγγελματία του χώρου, για τον λάτρη της ελαιοκομίας, για όσους σχεδιάζουν να ασχοληθούν με το “Εθνικό μας προϊόν”. Παρουσιάζει αναλυτικά, με τρόπο εκλαϊκευμένο και ενημερωτικό, την ιστορία, την παραγωγική διαδικασία, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις προοπτικές  αυτού του εμβληματικού για τη χώρα μας προϊόντος.

Στις 7 θεματικές ενότητες της έκδοσης παρουσιάζονται αναλυτικά:

  1. Ιστορία & Πολιτισμός
  2. Η πρωτογενής παραγωγή (καλλιέργεια)
  3. Το ελαιοτριβείο (ελαιουργείο)
  4. Συσκευασία, Τυποποίηση
  5. Θέματα χημείας του ελαιολάδου και του πυρηνελαίου
  6. Υγεία & Διατροφή
  7. Θέματα Αγροτικής Ελαϊκής Πολιτικής

Πως θα αποκτήσεις την εγκυκλοπαίδεια

Συγκέντρωσε 10 κουπόνια και απόκτησε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ένα εργαλείο γνώσης!

Συγκέντρωσε 2 επιπλέον κουπόνια (σύνολο 12) και συμπλήρωσε τη βιβλιοθήκη σου με το βιβλίο «Η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του Δάκου με τη μέθοδο των δολωματικών ψεκασμών», του Γεωπόνου κ. Βασίλειου Μπουρνάκα.

Περισσότερες πληροφορίες στην «Ύπαιθρο Χώρα» που κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή στα περίπτερα