Διακόπτει τη συνεργασία με το Μαρινόπουλο η ΕΒΟΛ

Αιτία οι ανεξόφλητες υποχρεώσεις της αλυσίδας

Τέλος στη συνεργασία της με τα σούπερ μάρκετ Mαρινόπουλος-Carrefour αποφάσισε να βάλει η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ λόγω των συσσωρευμένων ανεξόφλητων υποχρεώσεων της αλυσίδας, όπως εξηγεί σε αναλυτική της ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ypaithros.gr, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου είχε προ μηνών φτάσει πολύ κοντά στην απόφαση αυτή ωστόσο την τελευταία στιγμή βρέθηκε είχε βρεθεί μια λύση η οποία, ωστόσο αποδείχτηκε βραχυπρόθεσμη..

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου θέλει να κάνει γνωστό στο καταναλωτικό κοινό ότι διακόπτει την συνεργασία και την διανομή προϊόντων ΕΒΟΛ στα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ -Carrefour τόσο στο Βόλο και στο νομό Μαγνησίας όσο και στο Λεκανοπέδιο Αττικής και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου οδηγήθηκε στην αναγκαστική αυτή απόφαση μετά από το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησαν τα συσσωρευμένα προβλήματα αδυναμίας της ως άνω αλυσίδας να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό.

Η συνέχιση αυτής της προβληματικής συνεργασίας μας θα εγκυμονούσε κινδύνους για την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου ΕΒΟΛ.

Ζητούμε την κατανόηση του καταναλωτικού κοινού και το ευχαριστούμε ακόμα μια φορά για την στήριξη των προϊόντων ΕΒΟΛ».

Γιάννης Τσατσάκης