Η Στερεά Ελλάδα ταξιδεύει με προορισμό το Σύνταγμα

Η Στερεά Ελλάδα ταξιδεύει με προορισμό το Σύνταγμα

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προβολή της Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα όπου καθημερινά βρίσκεται στους συρμούς του μετρό, προσκαλώντας κάθε επιβάτη του να την επισκεφθεί.

Οι πόρτες του μετρό, μία για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ανοίγουν και σας “καλωσορίζουν”. “Παράθυρα με θέα» στη φύση, στην ιστορία, στον πολιτισμό, στο βουνό, στη θάλασσα, σε κάθε βαγόνι του συρμού, δίνουν πληροφορίες για αξιοθέατα, μνημεία, γευστικούς προορισμούς, δραστηριότητες.

Ταυτόχρονα, η Στερεά Ελλάδα «καταλαμβάνει» την πλατεία Συντάγματος, όχι για διαδήλωση, αλλά για γλέντι! και κερνάει, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του «Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα».

Η Στερεά Ελλάδα ταξιδεύει με προορισμό το Σύνταγμα

Από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως και την Κυριακή 6 Μαρτίου οι Αθηναίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αποκριάτικο ταξίδι με γεύσεις, μουσική και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Στερεάς Ελλάδας.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 6μ.μ. έως τις 10μ.μ. αλλά και το Σάββατο και την Κυριακή από τις 11π.μ. έως τις 3μ.μ. κεράσματα με γεύσεις από όλες τις γωνιές της Στερεάς Ελλάδας.

Το Σάββατο από τη 1μ.μ. έως τις 3μ.μ. ο Σύλλογος Σκυριανών Αθηνών και ο Τουριστικός Σύλλογος-Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου διοργανώνει το καρναβάλι της Σκύρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλαξιδίου, η Δημοτική Κοινότητα Γαλαξιδίου και ο Σύλλογος Γυναικών Γαλαξιδίου τα Αλευρομουτζουρώματα του Γαλαξιδίου.