Πρώτο βραβείο στον Α.Π.Σ.Ι. – Η ΠΙΝΔΟΣ από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

Πρώτο βραβείο στον Α.Π.Σ.Ι. - Η ΠΙΝΔΟΣ από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος

Με το πρώτο βραβείο ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2015” στην κατηγορία ”Επιχειρηματική Αριστεία – Μεγάλη Επιχείρηση”, βραβεύτηκε ο ”ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Η ΠΙΝΔΟΣ”, από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Β.Β.Ε.) την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Η ”ΠΙΝΔΟΣ” αξιολογήθηκε: − Για τη θετική της πορεία το 2013-2014. − Για την αύξηση της απασχόλησης την περίοδο 2013-2014. − Για την καινοτομία στα προϊόντα της. − Για τις φιλικές μεθόδους παραγωγής προς το περιβάλλον . − Για τη συμβολή της στην ανάπτυξη και την ανάδειξη του νομού Ιωαννίνων. − Για την εξωστρέφειά της − Για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Η βράβευση αυτή είναι μια επιβράβευση της θετικής πορείας της ”ΠΙΝΔΟΣ” την τελευταία τριετία , η οποία, όχι μόνο άντεξε στην κρίση, αλλά βελτίωσε και όλα τα οικονομικά της μεγέθη και έβαλε πλώρη για μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του ”Α.Π.Σ.Ι. – Η ΠΙΝΔΟΣ” κ. Ανδρέας Δημητρίου από την Υφυπουργός Βιομηχανίας κα. Θεοδώρα Τζάκρη. Ο κ. Δημητρίου δήλωσε : ”Είμαστε πολύ υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας επιβραβεύτηκαν και διακρίθηκαν για ακόμη μια φορά. Η βράβευση αυτή αποτελεί για ‘μας στην ΠΙΝΔΟ κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πάθος και ζήλο να παράγουμε και να παρέχουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό ελληνικά αγνά, παραδοσιακά, καινοτόμα και αυθεντικά προϊόντα, από μια αμιγώς Ελληνική Εταιρεία που λειτουργεί ως πρότυπο Συνεταιρισμού”.