Χάρτης των Γεύσεων 2015

Για δύο ολόκληρες ημέρες, το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Νοεμβρίου, η Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, θα μετατραπεί στο σωστό σημείο συνάντησης για να δοκιμάσετε ένα συναρπαστικά ευρύ φάσμα κρασιών…

Περισσότεροι από 90 οινοποιοί από τις σημαντικότερες ελληνικές αμπελουργικές περιοχές, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, θα περιμένουν τους χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την επικράτεια, αλλά πλέον και από το εξωτερικό, για να τους παρουσιάσουν τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από τις φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου. Συγχρόνως, τα φρέσκα κρασιά της εσοδείας 2015, οι νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο του γοητευτικού, όσο και πολύπλοκου, οινικού τομέα.

Ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις και μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης εμπλουτίζουν την «παιδεία του κρασιού» και την «εμπειρία της γεύσης» που προσφέρει.

Επιπλέον, συμβάλλοντας ουσιαστικά και στον εμπλουτισμό του πολιτιστικού-τουριστικού «πνεύματος» της Θεσσαλονίκης, το δεκαήμερο πριν σηκωθεί η αυλαία του, «Ο Χάρτης των Γεύσεων βγαίνει στην πόλη» και υποστηρίζει σειρά εκδηλώσεων για το κρασί και τις αρμονίες του, που θα πραγματοποιηθούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, deli, κάβες κλπ.

Ο Χάρτης των Γεύσεων 2015, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

Τόπος Διεξαγωγής: Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης
Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: 28 & 29 Νοεμβρίου 12.00 – 20.00
Εισιτήριο: 6€, Εισιτήριο: δύο ημερών 10€
Τηλ. Επικοινωνίας: 2310593190
Διοργάνωση: www.wineplus.gr