Ο Συνεταιρισμός Στυλίδας για ΟΣΔΕ/δικαιώματα

Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας για ΟΣΔΕ/δικαιώματα

Ανακοίνωση σχετικά με την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων και τις φετινές δηλώσεις ΟΣΔΕ εξέδωσε ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας. Σε αυτή συμβουλεύει τους γεωργούς να σπεύσουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να ενεργοποιήσουν μέχρι τις 15/5 τα δικαιώματά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αγαπητέ παραγωγέ το ΟΣΔΕ άρχισε και πρέπει να σπεύσεις στο Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στυλίδας μέχρι τις 15/05 προκειμένου να ενεργοποιήσεις τα δικαιώματα σου.

Η φετινή χρονιά παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία και θέλει εξαιρετική προσοχή προκειμένου να συνεχίσεις να παίρνεις επιδότηση μέχρι το 2020.

Μην αφήσεις την ήδη μειωμένη επιδότηση σου στην τύχη της.

Να εμπιστευτείς τα στελέχη του Συνεταιρισμού Στυλίδας, που τόσα χρόνια σε έχουν προστατεύσει και είναι όλο το χρόνο δίπλα σου προκειμένου να μπορείς εσύ να εξασφαλίσεις τα χρήματα σου.

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας, όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζει εξαιρετικό ποσοστό εγκυρότητας και είναι από τις καλύτερες οργανώσεις στο ΟΣΔΕ σε όλη την Ελλάδα, με συνέπεια οι παραγωγοί να μην έχουν χάσει επιδοτήσεις.

Μην ρισκάρεις λοιπόν την επιδότηση σου, γιατί η φετινή δήλωση θα επηρεάσει την επιδότηση σου και τα επόμενα χρόνια.

Προσκόμισε άμεσα, το τελευταίο εκκαθαριστικό σου και στην συνέχεια απευθύνσου στον Συνεταιρισμό Στυλίδας για να ολοκληρώσεις την δήλωση σου χωρίς να χρειάζεται άμεση πληρωμή. Επιπλέον ενημερώσου υπεύθυνα, για τις δυνατότητες αύξησης του ποσού της επιδότησης σου, μέσω των προγραμμάτων που θα προκηρυχτούν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, από τα εξειδικευμένα στελέχη του Συνεταιρισμού.

Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας
ΤΗΛ. 22380-22273/22274
Θερμοπυλών 2 Στυλίδα 35300