Εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα σε Θεσσαλονίκη και Κατερίνη

Εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα

Με “εισιτήριο” ένα κουτί γάλα διαρκείας και ένα μεταχειρισμένο βιβλίο ή παιχνίδι σε άριστη κατάσταση θα μπορούν να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην Κατερίνη οι μαθητές των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του νομού Κατερίνης.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της διοργανώτριας εθελοντικής ομάδας δράσης “Ο τόπος μου”, από αύριο Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή, το Χωριό θα επισκεφτούν πάνω από 3400 μαθήτριες και μαθητές δημοτικών και νηπιαγωγείων.

Τις συγκεκριμένες ημέρες (14/12-18/12) το Χωριό, που βρίσκεται στην αυλή του Καπνικού Σταθμού, θα λειτουργεί μόνο τις πρωινές ώρες, από τις δέκα το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι, ενώ από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι και το τέλος του χρόνου θα είναι επισκέψιμο από τις πέντε το απόγευμα μέχρι τις δέκα το βράδυ.

Στο μεταξύ, μέχρι τις τρεις μετά το μεσημέρι σήμερα θα λειτουργήσει το χριστουγεννιάτικο bazaar στην αίθουσα εκδηλώσεων του κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης “Ο Άγιος Στυλιανός”. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, από τις 17.00 έως τις 21.00, στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή των παιδιών του ιδρύματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ