Επενδύσεις σε καιρό κρίσης για τη ΖΑΝΑΕ

Εδώ και τουλάχιστον πέντε δεκαετίες, η εταιρεία συνειδητά στοχεύει στην ανάπτυξη των πωλήσεών της στο εξωτερικό

Επενδύσεις σε καιρό κρίσης για τη ΖΑΝΑΕ
Προϊόντα της ΖΑΝΑΕ έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν καθημερινά καταναλωτές στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες

Η ΖΑΝΑΕ ιδρύθηκε το 1930 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή νωπής ζύμης αρτοποιίας, έτοιμων γευμάτων, κονσερβοποιημένων λαχανικών και προϊόντων ντομάτας σε κονσέρβα.

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα στους κλάδους τροφίμων που δραστηριοποιείται. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λειτουργούμε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια δύο παραγωγικές μονάδες στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Τα τελευταία χρόνια, εν μέσω της κρίσης, η εταιρεία μας πραγματοποίησε σημαντικές επενδύσεις τόσο σε μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, στην αέναη προσπάθειά μας να είναι η ΖΑΝΑΕ διαρκώς σύγχρονη και ανταγωνιστική.

Έχουμε την τύχη να είμαστε μία από τις πρωτοπόρες ελληνικές βιομηχανίες στην εξαγωγική δραστηριότητα. Εδώ και τουλάχιστον πέντε δεκαετίες, η ΖΑΝΑΕ συνειδητά στοχεύει στην ανάπτυξη των πωλήσεών της στο εξωτερικό, αναπτύσσοντας συνεργασίες με δίκτυα πωλήσεων σε 35 χώρες του κόσμου.

Προϊόντα της ΖΑΝΑΕ έχουν τη χαρά να απολαμβάνουν καθημερινά καταναλωτές στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία και στη Μ. Ανατολή. Σήμερα, οι εξαγωγές αποτελούν τουλάχιστον το 50% του ετήσιου κύκλου εργασιών της εταιρείας, παρουσιάζοντας έντονες αυξητικές τάσεις.

Τα πλάνα της ΖΑΝΑΕ είναι η διαρκής ανάπτυξη νέων προϊόντων, καθώς και η βελτίωση των υπαρχόντων, χρησιμοποιώντας τον απεριόριστο πλούτο της ελληνικής γης, παρασκευάζοντας νόστιμα προϊόντα με όρεξη, επαγγελματισμό και διάθεση, καλύπτοντας τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών.

* Νίκος Πέντζος, πρόεδρος ΖΑΝΑΕ