Η κακοκαιρία δυσχεραίνει τις κινητοποιήσεις των αγροτών Φθιώτιδας και Βοιωτίας

Ο χιονιάς δυσχεραίνει τις κινητοποιήσεις σε Φθιώτιδα-Βοιωτία

Αγρότες, με περίπου 100 τρακτέρ, συγκεντρώθηκαν στην έκθεση Λαμίας και εν συνεχεία αποφάσισαν να κινηθούν προς τον κόμβο της Ανθήλης. Ο χιονιάς ωστόσο δυσχεραίνει την συμμετοχή και άλλων αγροτών από άλλες περιοχές, όπως για παράδειγμα της Στυλίδας, του Δομοκού και του Μώλου, που έχουν εκδηλώσει επιθυμία συμμετοχής τους στις κινητοποιήσεις.

Στην περιοχή της Αταλάντης, προβλέπεται ένα ισχυρό μπλόκο αφού μετά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν (η τελευταία την Τρίτη 19/1, σήμερα 20/1 έχει προγραμματιστεί στην Αταλάντη και την Πέμπτη 21/1 στην Ελάτια που τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν στη Τιθορέα) με συμμετοχή μεγάλου αριθμού αγροτών.

Όσον αφορά στο μπλόκο του Κάστρου Βοιωτίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ypaithros.gr, τα τρακτέρ θα παραταχθούν εφόσον στις προσυγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Ορχομενό θα συγκεντρωθεί ο επιθυμητός αριθμός τρακτέρ.

Παράλληλα σε διεργασίες βρίσκονται και οι αγρότες της Θήβας και τον Βαγίων προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν στο μπλόκο του Κάστρου.

Γιάννης Σάρρος