Λαρισαίοι μελισσοκόμοι γλυκαίνουν την πόλη τους 

Λαρισαίοι μελισσοκόμοι γλυκαίνουν την πόλη τους
Διάφορα είδη μελιού που παράγονται στην Ελλάδα, τα προϊόντα της μέλισσας, γύρη, βασιλικό πολτό, κερί, πρόπολη μέλι  καθώς και καλλυντικά από τα προϊόντα της μέλισσας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν όσοι επισκεφθούν την 4ήμερη Γιορτή Μελιού στην κεντρική πλατεία Λάρισας, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.
 
Στην καθιερωμένη πλέον πρωτοβουλία του Μελισσοκομικού Συλλόγου Λάρισας, ο οποίος μετά το Φεστιβάλ Μελιού που διεξήχθη προ ημερών στο ΣΕΦ, θα προβάλει και θα διαθέσει μελισσοκομικά προϊόντα σε όσους αγαπούν το μέλι. Έτσι και φέτος τα περίπτερα του Παραδοσιακού Χωριού θα φιλοξενήσουν μέλη του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας με προϊόντα της μέλισσας, ενώ σε αυτήν την μικρή γιορτή μελιού την Τετάρτη 9 του μήνα θα βρίσκονται στην πλατεία μαθητές του ΕΠΑΣ Μαθητείας  του τμήματος μαγειρικής, οι οποίοι θα παρασκευάσουν και θα προσφέρουν λουκουμάδες με μέλι.
 
Επίσης διατροφολόγοι θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν, και  να συζητήσουν με το κοινό  σχετικά με τα οφέλη του μελιού και τα προϊόντα της μέλισσας.