Π.Ε. Σερρών: Ο ΕΛΓΑ για την ασφάλιση και προστασία της αγροτικής δραστηριότητας

Π.Ε. Σερρών: Ο ΕΛΓΑ για την ασφάλιση και προστασία της αγροτικής δραστηριότητας

Ο ΕΛ.Γ.Α. στο πλαίσιο της ενημέρωσης των παραγωγών της χώρας και όλων όσων εμπλέκονται στο θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους, διοργανώνει μια ακόμα ενημερωτική συνάντηση γεωτεχνικών, ανταποκριτών ΕΛ.Γ.Α. και παραγωγών, με  θέματα που άπτονται όλου του φάσματος της ασφάλισης της γεωργικής παραγωγής από διαφόρους κινδύνους.

Κατά την ενημερωτική συνάντηση, στην οποία θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους τομείς που δραστηριοποιείται ο ΕΛ.Γ.Α., όπως είναι η Ενεργητική Προστασία και οι Κοινοτικές Οικονομικές Ενισχύσεις (ΚΟΕ), και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικής διαδικασίας του ΕΛ.Γ.Α.

Στις ανοιχτές συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέσουν στα στελέχη του ΕΛ.Γ.Α ερωτήματα που τους απασχολούν και να γίνει αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων.

Οι ενημερωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Σερρώνκαι συγκεκριμέναστην  Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών – «ΚΕΔΗΣ», ως εξής:

  • Ενημερωτική Συνάντηση Γεωτεχνικών, στις 21 Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη, από τις 09:00 έως τις 14:30.
  • Ενημερωτική Συνάντηση Παραγωγών, στις 21 Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη, από τις 17:00 έως τις 21:00.
  • Ενημερωτική Συνάντηση Ανταποκριτών ΕΛ.Γ.Α., στις 22 Απριλίου 2016, ημέρα Παρασκευή, 09:00 έως τις 14:30