Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κτηνοτρόφων Αλιέων: Καλεί σε συγκέντρωση στα εγκαίνια της Agrotica

Συντονιστική Αγροτών: Συγκέντρωση στα εγκαίνια της Agrotica

«Ο αγροτικός κόσμος θα κάνει τα εγκαίνια της AGROTICA 2016». Αυτό δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κτηνοτρόφων Αλιέων Ελλάδας, καλώντας σε προσυγκέντρωση των αγροτών, κτηνοτρόφων και αλιέων όλης της χώρας την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 3.00 μ.μ. στην Κεντρική Είσοδο της ΔΕΘ.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών – Κτηνοτρόφων – Αλιέων Ελλάδος στα πλαίσια των πρωτόγνωρων Κινητοποιήσεων και της ισχυρής θέλησης όλου του Πρωτογενούς Παραγωγικού κόσμου της χώρας να αγωνιστεί μέχρι τέλους, με τη μαζική συγκέντρωση των τρακτέρ στους δρόμους και τα μπλόκα ενάντια στο Ασφαλιστικό – Φορολογικό, που μας απειλεί με αφανισμό και σύμφωνα με την απόφαση της Πανελλαδικής σύσκεψης στη Θεσσαλονίκη, στις 14/1/2016, καλεί:

Την ΠΕΜΠΤΗ 28/1/2016 στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στα εγκαίνια της AGROTICA 2016 ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΑΛΙΕΩΝ της Χώρας στην Κεντρική Είσοδο της Δ.Ε.Θ. στις 3:00μμ, ώστε τα ΕΓΚΑΙΝΙΑ της AGROTICA 2016 να τα κάνει ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

  • ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ Ο.Γ.Α.
  • ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΜΕΤΑ τα <<ΕΓΚΑΙΝΙΑ>> και τη ΛΗΞΗ του ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών – Κτηνοτρόφων – Αλιέων Ελλάδας θα συνεδριάσει ώστε να Αποφασιστεί ο Περαιτέρω Σχεδιασμός των Κινητοποιήσεων και των Ενεργειών Διαμαρτυρίας μέχρι τη Δικαίωση μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών- Κτηνοτρόφων – Αλιέων Ελλάδας: Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτοκτηνοτρόφων, Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, Πανελλήνια Ένωση Πλοιοκτητών Παράκτιων Επαγγελματικών Αλιευτικών Σκαφών, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών και Αγροτικών Θεμάτων, Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.), ΟΕΒ ΕΛΛΑΔΑΣ, Επιτροπή Αγώνα Αγροκτηνοτρόφων Λάρισας, Συντονιστικό Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Συντονιστικό Δυτικής Μακεδονίας, Συντονιστικό Αγροκτηνοτρόφων Ρόδου.