Θεσσαλονίκη: Έναρξη του Money Show 2018 με συμμετοχή της επενδυτικής εταιρείας XM

Έναρξη του Money Show 2018 στη Θεσσαλονίκη με συμμετοχή της XM
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 27/4 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 29/4 το φετινό Money Show που διοργανώνεται στο Hyatt Regency από το ελληνοϊταλικό επιμελητήριο και την Excess Advertising.

Σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το τριήμερο θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας, όπως ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός, η ανακύκλωση και τα ενεργειακά δίκτυα.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Ομιλητής στο κεντρικό gala θα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος θα μιλήσει για την κυκλική οικονομία και το πώς βοηθάει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις για τον τουρισμό, μία εκ των οποίων θα είναι αφιερωμένη στον γαστρονομικό τουρισμό και τις σημαντικές δυνατότητες που δίνει στην πόλη.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και κάποιες εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος με οικονομικές προεκτάσεις, όπως η εκδήλωση για την ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου, η αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα, η μετακινούμενη κτηνοτροφία και οι παροχές σε αδύναμους συμπολίτες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου, Χρήστο Σαραντόπουλο, η 29η διοργάνωση θα είναι η πιο δημιουργική και πλούσια από τότε που συμμετέχει στη διοργάνωση το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, ενώ υπογράμμισε ότι σε αυτό συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι φορείς της πόλεις.

Πηγή: voria.gr

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Money Show

H XM στη διοργάνωση Money Show της Θεσσαλονίκης

Η XM βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής 27/4 για δεύτερη φορά φέτος στη χρηματοοικονομική έκθεση Money Show στην Ελλάδα, η οποία αυτή τη φορά διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη στις 27, 28 και 29 Aπριλίου.

Η παραπάνω τριήμερη σειρά εκδηλώσεων, στην οποία προσκαλούμε παλιούς και νέους πελάτες μας να μας συναντήσουν από κοντά, θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Hyatt Regency Hotel με την επίσημη χορηγία της ΧΜ.

To πολυσυνέδριο Money Show συγκεντρώνει στον ίδιο χώρο πολυάριθμους εκθέτες από τον χρηματοπιστωτικό και τον τραπεζικό τομέα και ιδιώτες επενδυτές, στοχεύοντας στη διευκόλυνση της δικτύωσης μεταξύ εταιρειών και ιδιωτών μέσω της διοργάνωσης πολλαπλών συνεδρίων με ποικίλη θεματολογία.

Ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης, η XM θα προβάλει τις εταιρικές υπηρεσίες και τα πιο πρόσφατα προϊόντα της, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιήσει στο εκθεσιακό της περίπτερο ζωντανές παρουσιάσεις πάνω σε επενδυτικά θέματα όπως η χρήση της τεχνικής ανάλυσης στις συναλλαγές forex και CFDs. Επιπλέον, έχουμε ετοιμάσει για τους πελάτες της ΧΜ ένα δωρεάν σεμινάριο με εισηγητή τον επαγγελματία εκπαιδευτή Χαράλαμπο Σπυρίδη, το οποίο εκτός από χρήσιμες πληροφορίες για τις συναλλαγές CFDs μερικών από τις δημοφιλέστερες ελληνικές μετοχές, θα περιλαμβάνει και μια ενδιαφέρουσα επισκόπηση της αγοράς για το έτος 2018. Tο σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου, στην αίθουσα συνεδρίων Ephesus του Hyatt Regency Hotel, ώρα 18:00 – 20.00.

Τα μέλη της ομάδας της εταιρείας μας που θα παρευρίσκονται στο χώρο της έκθεσης θα περιμένουν να υποδεχτούν τους επισκέπτες της εκδήλωσης στο επίσημο εκθεσιακό περίπτερο της ΧΜ, για να συζητήσουν μαζί τους τις επενδυτικές τους ανάγκες και να βρουν τις λύσεις που εξυπηρετούν καλύτερα τους επενδυτικούς τους στόχους στην ΧΜ.

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση και συναντήστε την ΧΜ στη Θεσσαλονίκη από τις 27 έως τις 29 Aπριλίου.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης :
 GAIA Επιχειρείν
 Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
 Περιφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης – Αγροδιατροφική Σύμπραξη

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα