Εντοπίστηκαν οι δράστες της κλοπής 27 τόνων ελιάς στην Καβάλα

Εντοπίστηκαν οι δράστες της κλοπής 27 τόνων ελιάς στην Καβάλα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ένας 45χρονος Βούλγαρος ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο δράστης απάτης σε βάρος επιχείρησης στο νομό Καβάλας από την οποία, μαζί με ένα ακόμη άγνωστο δράστη, αφαίρεσαν 27 τόνους ελιάς.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε τον Σεπτέμβριο του 2017, εμφανίστηκαν ο 45χρονος μαζί με τον συνεργό του, στις εγκαταστάσεις επιχείρησης στο νομό Καβάλας όπου παρουσιάστηκαν ως απεσταλμένοι μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργάζεται ο 53χρονος ιδιοκτήτης της και προφασίστηκαν ότι θα αναλάμβαναν μια συμφωνηθείσα μεταφορά.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Ακολούθως, αφού φόρτωσαν σε δύο φορτηγά, 27 τόνους βρώσιμης ελιάς, αναχώρησαν προκειμένου να τις μεταφέρουν σε εταιρεία στην Ιταλία, χωρίς όμως ουδέποτε να πραγματοποιήσουν την συμφωνηθείσα μεταφορά.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε επίσης ότι οι δράστες είχαν τοποθετήσει στα δύο φορτηγά αυτοκίνητα (τράκτορες και επικαθήμενα) πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας καθώς επίσης κατείχαν πλαστά δελτία ταυτότητας των αρχών της Βουλγαρίας και άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων.

Πηγή: ert.gr

-Διαφήμιση-
συνεδριο αγροτεχνολογιας