Παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στέλνει στους σεισμόπληκτους ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου

ο Αγροτικός Σύλλογος Τυρνάβου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του στέλνει παλέτες με εμφιαλωμένα νερά στους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δαμασίου, ενώ με δεύτερη ανακοίνωσή του απευθύνει έκκληση παροχής βοήθειας και συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους του χωριού.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις του Αγροτικού Συλλόγου Τύρναβου:

Μπροστά στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν από τον σεισμό οι συμπολίτες μας στο Δαμάσι.

Ο σύλλογος μας ως πρώτη βοήθεια θα στείλει παλέτες με εμφιαλωμένα νερά μέσω του Αγροτικού Συλλόγου Τύρναβου. Ενώ καλούμε τα μέλη μας και τους υπόλοιπους φορείς να συνδράμουν στην έκκληση βοήθειας του Αγ.Συλ.Τύρναβου με είδη πρώτης ανάγκης και ξηρά τροφή που συλλέγονται καθημερινά 10:00 με 12:00π.μστο κατάστημα της ΕΛΕΝΗΣ ΣΑΙΝΗ ΤΕΡΜΑ ΕΙΡΉΝΗΣ.

Επίσης με δεύτερη ανακοίνωσή του ο Σύλλογος απευθύνει: «έκκληση παροχής βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους του Δαμασίου. Μετα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Τύρναβου για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε οι συμπολίτες μας στο Δαμασι απευθύνουμε έκκληση συμπαράστασης. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συγκεντρώσουμε τα εξής : – Εμφιαλωμένα Νερα -Ξηρά τροφή -Κουβέρτες -Σλιπινγκ μπαγκ -Μπουφάν – Μάσκες, αντισηπτικά υγρά. -Βρεφικά γάλατα σε σκόνη -Πάνες, Σερβιέτες, Μωρομαντηλα. Τα πράγματα θα συγκεντρώνονται στο κατάστημα της ΕΛΕΝΗΣ ΣΑΙΝΗ ΤΕΡΜΑ ΕΙΡΉΝΗΣ ΤΎΡΝΑΒΟΥ. Ώρες συγκέντρωσης: 10:00π.μ με 12:00π.μ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937691269 Σαϊνη Ελένη»