Η Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ προσέφερε 18,4 τόνους ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Λακωνίας και της Β. Εύβοιας

Προσφορά της «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ» και παραγωγών της

Η πτηνοτροφική οικογένεια ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ (Βιομηχανία Ζωοτροφών Αμβροσιάδης, Αμβροσιάδης Κοτόπουλα Ολύμπου, παραγωγοί και καταστήματα) σε ένδειξη συμπαράστασης στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Εύβοιας και της Λακωνίας πραγματοποίησε δύο αποστολές ζωοτροφών για αιγοπρόβατα και άλογα την Τρίτη 16 Αυγούστου 2021.

Στη διάθεση των πυρόπληκτων κτηνοτρόφων του Δήμου Ανατολικής Μάνης παραδόθηκαν συνολικά 18,5  τόνοι ζωοτροφών από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας την Τρίτη 17/8/2021, οι οποίες διανεμήθηκαν με μέριμνα και ευθύνη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας – εκ των οποίων οι 12 τόνοι πλήρες μίγμα αιγοπροβάτων ήταν προσφορά της Βιομηχανίας Παραγωγής Ζωοτροφών Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ.

Παρών στη διαδικασία της διανομής ήταν και ο αντιπεριφερειάρχης Εγγείων Βελτιώσεων και Αγροτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου Νίκωνας Τζινιέρης.

Η Π.Ε. Λακωνίας, με την ευκαιρία, εξέφρασε , «…θερμές ευχαριστίες, τόσο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την οργάνωση της αποστολής των ζωοτροφών (πέλετ συντήρησης αιγοπροβάτων ), όσο και στη Βιομηχανίας Παραγωγής Ζωοτροφών Αμβροσιάδης ΑΒΕΕ για την προσφορά των ζωοτροφών και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας για την προσφορά των ζωοτροφών».

Παράλληλα, ευχαρίστησε και την Εταιρεία Οικοδομικών Υλικών Λιβεράκος ΑΕ, για την διάθεση του χώρου, των μηχανημάτων εκφόρτωσης και του προσωπικού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της διανομής.

 

Η προσφορά παραγωγών της  ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ στην Εύβοια

Επίσης την Δευτέρα 16 Αυγούστου  παραδόθηκαν στην Ένωση Δασικών και Αγροτικών Συνεταιρισμών Εύβοιας  6  τόνοι  συμπυκνωμένες ζωοτροφές συντήρησης για αιγοπρόβατα και 400 κιλά συμπυκνωμένες τροφές για άλογαπροσφορά της πτηνοτροφικής οικογένειας παραγωγών της ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ , κτηνοτρόφων από το Ν.Πιερίας , Ν.Λάρισας, και καταστημάτων της Κατερίνης.