Αναστήλωση με 45.000 ευρώ του Κέντρου Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας

Αναστήλωση με 45.000 ευρώ του Κέντρου Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Υπεγράφη τις προηγούμενες ημέρες η σύμβαση για την «Αντικατάσταση στέγης και διαμόρφωση αίθουσας εξετάσεων στο Κέντρο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Σκύδρας», συνολικού προϋπολογισμού 45.000,00 €, από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

«Βελτιώνουμε τις κτιριακές υποδομές, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, εξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες εργασίας για τα στελέχη, διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους και την επαφή με τους πολίτες και τους επαγγελματίες. Άλλωστε, το Κέντρο Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου στη Σκύδρα επιτελεί σημαντικό ρόλο για την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα από και προς την περιοχή μας», τόνισε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Οι εργασίες περιλαμβάνουν καθαίρεση της υπάρχουσας στέγης του κτιρίου και αντικατάστασή της με ειδικά υλικά και σύγχρονες προδιαγραφές. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στεγανοποίησης και πρόβλεψης τυχόν προβλημάτων (π.χ. αποφράξεις υδρορροών) και, γενικότερα, διασφάλισης της ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας της υπηρεσίας όσον αφορά στο πλαίσιο των υπαρχουσών υποδομών.

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα