Απ. Αποστολάκος: Ο ΟΚΑΑ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες στον πρωτογενή τομέα

Στην Διεθνή Έκθεση «Fruitlogistica 2023», συμμετείχε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, στο πλαίσιο ενδυνάμωσης της της εξωστρέφειάς του.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2023 στο Βερολίνο με τη συμμετοχή των σημαντικότερων παγκόσμιων επιχειρήσεων του κλάδου.

Το περίπτερο του ΟΚΑΑ επισκέφθηκαν πλήθος ενδιαφερόμενων που αναζητούσαν συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις του αλλά και δυνατότητες που μπορεί να τους προσφέρει ο ΟΚΑΑ ως συνδετικός κρίκος. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις της Διοίκησης με επιχειρηματίες του κλάδου προωθώντας τα ελληνικά φρούτα και λαχανικά. Τον οργανισμό εκπροσώπησαν ο Χρήστος Κρομμύδας, πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΑ, ο Απόστολος Αποστολάκος διευθύνων σύμβουλος ΟΚΑΑ και στελέχη του Οργανισμού.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Απόστολος Αποστολάκος δήλωσε: «Τα τελευταία 3 χρόνια η Εθνική προσπάθεια για αλλαγή της εικόνας της χώρας μας είναι εμφανής σε όλους όσοι συναλλάσσονται ή επιθυμούν να συνεργαστούν με Ελληνικές επιχειρήσεις. Οι δυνατότητες του πρωτογενούς μας τομέα αρχίζουν να γίνονται αντιληπτές στο εξωτερικό. Χρειαζόμαστε να ενώσουμε τις προσπάθειες μας και να ισχυροποιήσουμε περαιτέρω το Εθνικό μας Brand! Εμείς στον ΟΚΑΑ, έχουμε την τεχνογνωσία και στο μάρκετινγκ και στις πωλήσεις για τα φρέσκα και νωπά τρόφιμα, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας και δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ