Υψηλής αισθητικής ξύλινα προϊόντα από τον Όλυµπο σε όλη την Ευρώπη

Από τον Όλυµπο σε όλη την Ευρώπη
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Επαναπροσδιορίζουν την αξία και τη χρήση του ξύλου, προµηθεύονται µε βιώσιµο τρόπο τις πρώτες ύλες τους, από υλικά που η φύση απορρίπτει, και καινοτοµούν στην παραγωγική διαδικασία µε τα υψηλής αισθητικής ξύλινα προϊόντα τους.

Ο λόγος για δύο αδέλφια από τον Κολινδρό Πιερίας, τον Λεωνίδα και τον Μπάµπη Σούρα, που κατάφεραν, εν µέσω κρίσης, να χτίσουν σε γερά θεµέλια την «ξύλινη» αυτοκρατορία τους, η οποία, σε ποσοστό 60%, έχει εξαγωγικό προσανατολισµό.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Με έντονη τη φιλοσοφία της αειφόρου ανάπτυξης και της φιλικότητας προς το περιβάλλον και έχοντας ως κληρονοµιά την οικογενειακή παράδοση στην ξυλουργική, προµηθεύονται την πρώτη ύλη από τοπικές εκµεταλλεύσεις και εγκαταλειµµένα µέρη και επαναχρησιµοποιούν όλα όσα απορρίπτει η φύση. «Το ξύλο αποξηραίνεται µε φυσικό τρόπο και έπειτα από διάστηµα µηνών το επεξεργαζόµαστε», τονίζει ο Λεωνίδας.

Έτσι, η βελανιδιά Ολύµπου, η καρυδιά, η οξιά, η δρυς και άλλα φυσικά προϊόντα από τα Πιέρια Όρη παίρνουν αναπάντεχη χρηστική µορφή και γίνονται αξεσουάρ για το ανδρικό ντύσιµο.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress