Η Αυστριακή εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων VIKING γίνεται STIHL Tirol

Η Αυστριακή εταιρεία γεωργικών μηχανημάτων VIKING γίνεται STIHL Tirol
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Από 1η Ιουλίου 2018, η VIKING GmbH με έδρα το Langkampfen της Αυστρίας, θα μετονομαστεί σε STIHL Tirol GmbH.

Η αλλαγή της εταιρικής επωνυμίας αποτελεί μέρος του επανασχεδιασμού της μάρκας: Από το 2019, ολόκληρη η γκάμα προϊόντων της VIKING θα πωλείται αποκλειστικά υπό την επωνυμία STIHL. Ήδη η αρχή έγινε με την αλλαγή στις επαναφορτιζόμενες μηχανές κοπής γκαζόν από πράσινο σε πορτοκαλί χρώμα και έπεται συνέχεια.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Τα εργαλεία κήπου VIKING θα εξακολουθήσουν να πωλούνται από τους πιστοποιημένους αντιπροσώπους της STIHL μέχρι το τέλος του 2018.

 Ο Όμιλος STIHL εγγυάται ότι οι κανόνες που ισχύουν για τα προϊόντα VIKING σε ό,τι αφορά την εγγύηση, την προμήθεια ανταλλακτικών και το σέρβις θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την αλλαγή της επωνυμίας.

Η STIHL Tirol, ως κέντρο γνώσεων για τα εργαλεία κήπου, θα συνεχίσει να κατασκευάζει και να σχεδιάζει προϊόντα από κοινού με τη μητρική εταιρεία STIHL. Το εργοστάσιο στο Langkampfen παράγει μεγάλο μέρος των επαναφορτιζόμενων και ηλεκτρικών προϊόντων της STIHL και συνεπώς αποτελεί ένα από τα βασικά μέλη του παγκόσμιου δικτύου κατασκευής της STIHL.

Με την πρόσφατη επένδυση 22,8εκ € στην επέκταση της παραγωγής και ανάπτυξης προϊόντων, δημιουργήθηκαν 100 τουλάχιστον θέσεις εργασίας, χαράσσοντας την πορεία για περαιτέρω ανάπτυξη του εργοστασίου στο Langkampfen, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση στα εργαλεία κήπου.

Αρχής γενομένης από τον Ιούλιο 2018 μπορείτε να αναζητήσετε την καινούργια γκάμα στη νέα πλέον σελίδα www.stihl-tirol.at αλλά και στα online καταστήματα των πιστοποιημένων αντιπροσώπων μας www.stihl-shop.gr.

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές