Αυτό το άρθρο είναι 100 μηνών

Αυτά είναι τα ονόματα των 3.375 δικαιούχων που θα πληρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο για εκκρεμότητες των Σχεδίων Βελτίωσης

28/12/2016
40'' διάβασμα
afta-einai-ta-onomata-ton-3-375-dikaiouchon-pou-tha-plirothoun-mechri-ton-septemvrio-gia-ekkremotites-ton-schedion-veltiosis-64930

Με απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥπΑΑΤ, Χαράλαμπος Κασίμης δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα των 3.375 δικαιούχων των Σχεδίων Βελτίωσης (Μέτρο 121 – ΠΑΑ 2007 – 2013) που θα πληρωθούν έως τις 11 Σεπτεμβρίου του 2017.

Η απόφαση που δημοσιεύεται στον διαδικτυακό τόπο Διαύγεια αφορά εκκρεμότητες που έχουν μείνει απλήρωτες από την προηγούμενη περίοδο και πρέπει να εξοφληθούν προκειμένου να μην χαθούν κοινοτικοί πόροι.

Δείτε αναλυτικά την απόφαση με όλα τα ονόματα

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: