Με την baby πατάτα μεγαλώνει η «οικογένεια» της Lucia

Με την baby πατάτα μεγαλώνει η «οικογένεια» της Lucia
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Με ένα νέο προϊόν, την baby πατάτα, που παράγεται μέσω συμβολαιοποιημένης γεωργίας η Hellenic Farming του ομίλου Αγροτεχνολογίας Ευθυμιάδη, μεγαλώνει την γκάμα των προϊόντων υπό το brand «Lucia’s Farm» που ήδη περιλαμβάνει ντοματίνι σε τσαμπί, ντοματίνι baby, minion και fiesta καθώς και, «κανονικού» μεγέθους, πατάτα.

Οι baby πατάτες πρόκειται να κυκλοφορήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα στην ελληνική αγορά σε μια ποσότητα περίπου 30 τόνων, αποτελούν τον καρπό δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν για αρκετά χρόνια και παράγονται σε συνεργασία με μια άτυπη ομάδα παραγωγών σε 20 στρέμματα στην περιοχή της Βάρδας Πελοποννήσου. Και το νέο αυτό προϊόν μαζί με την υπόλοιπη γκάμα προϊόντων της Lucia’s Farm παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27/11 στην Αθήνα, με τη συμμετοχή του γνωστού μάγειρα Σωτήρη Κοντιζά, Brand Ambassador της Lucia’s Farm.

«Η ντομάτα ήταν η αρχή», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Farming, Θύμης Ευθυμιάδης, στην «ΥΧ», στο πλαίσιο της εκδήλωσης, συμπληρώνοντας: «Όραμά μας ουσιαστικά είναι να επεκτείνουμε την παραγωγή μας και σε νέα προϊόντα, ώστε μέσω της συμβολαιοποιημένης γεωργίας και της εφαρμογής ορθών γεωργικών πρακτικών, να παράξουμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ιχνηλάσιμα που θα πωλούνται επώνυμα, πρώτα εντός κι έπειτα και εκτός των συνόρων».

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας στην «ΥΧ», τόνισε ότι «είναι πάρα πολύ σημαντικό για έναν μάγειρα να έχει στη διάθεσή του τέτοια προϊόντα και να γνωρίζει τι υλικό μεταχειρίζεται. Ειδικά εμείς που διαχειριζόμαστε μενού και στήνουμε εστιατόρια, πρέπει να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε αυτή την κατεύθυνση και αντίστοιχα να σπρώχνουμε και τον κόσμο προς τα εκεί, ώστε να προωθούνται προϊόντα που καλλιεργούνται με τις υψηλότερες προδιαγραφές σε αυτόν τον τόπο».

Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Τύπου της εκδήλωσης 

-Διαφήμιση-