Βράβευση και φέτος για τη Melissa Kikizas στα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας

Η Melissa Kikizas, παραγωγός εταιρεία του Κρητικού ελαιολάδου Terra Creta, που έχει το ελαιουργείο της στο Κολυμβάρι Χανίων, καταλαμβάνει την έκτη θέση στην κατηγορία εταιριών με περισσότερους από 250 υπαλλήλους, ως ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα της χώρας. Μία διάκριση που επισφραγίζει το σεβασμό και την αφοσίωσή της στους ανθρώπους, της δίνοντάς της την ώθηση να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Με έντονη παρουσία στις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη διατήρηση του καθετοποιημένου συγκροτήματος μύλου – μακαρονοποιείου στη Λάρισα και του ελαιουργείου στο Κολυμβάρι της Κρήτης, η εταιρεία  από την πρώτη κιόλας στιγμή της δημιουργίας της, το 1947, ως μία οικογενειακή επιχείρηση επένδυσε στους ανθρώπους της, δημιουργώντας μία άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης. Διατηρώντας, λοιπόν, μία παράδοση χρόνων που εξελίσσεται συνεχώς, η εταιρεία καταφέρνει να μένει πιστή στις αξίες της έχοντας ως επίκεντρο τους ανθρώπους της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως το 96% του προσωπικού της δηλώνει ότι η διοίκηση ασκεί τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με τιμιότητα και ήθος.

Με το οικογενειακό κλίμα να κυριαρχεί, η Melissa Kikizas έχει διαμορφώσει ένα οικείο περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοί της δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και  εξελίσσονται συνεχώς. Με ένα σύστημα αμοιβών και παροχών, η εταιρία επιβραβεύει τους ανθρώπους της για όλη την αφοσίωση και προσπάθεια τους. Βonus απόδοσης σε όλο το προσωπικό, επιδόματα, well-being δραστηριότητες και παροχές, υποτροφίες σπουδών σε παιδιά εργαζομένων, χρηματοδότηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων, δωρεάν διάθεση προϊόντων Melissa & Terra Creta, πρόγραμμα επιβράβευσης συμπεριφορών, μαθήματα ξένων γλωσσών, ταξιδιωτικές επιταγές για ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στην εταιρία, εορταστικά καλάθια και πολλά άλλα, είναι κάποιες από τις παροχές της εταιρίας.

Η Melissa Kikizas ευχαριστεί τους ανθρώπους της για την αφοσίωση και πίστη τους! Με την υποστήριξή τους, θα συνεχίσει  πιστή στο όραμά της να μοιράζεται τις αξίες της ελληνικής διατροφής και κουλτούρας σε παγκόσμιο επίπεδο, προσφέροντας τα ποιοτικά της προϊόντα!