Βρε τον αγροτοεκδότη!

Από το «ο φίλος μου ο Λευτεράκης» στο «με το δεξί ο Αυγενάκης στην πλατεία Βάθη!»

Χαρούμενος έδειχνε ο γνωστός αγροτοεκδότης με την έλευση του Λευτέρη Αυγενάκη στο ΥΠΑΑΤ. «Με το δεξί ο Αυγενάκης» και «σαν έτοιμος από καιρό να αναλάβει ρόλο πυροτεχνουργού», ενημέρωσε τους αναγνώστες του εντύπου του.

Τι κι αν λίγες μέρες πριν έβλεπε με βεβαιότητα την ανάληψη του υπουργείου από την Άννα Διαμαντοπούλου. Βεβαιότητα που είχε επιδείξει και στις εκλογές του 2019, αν θυμάστε, όταν ενημέρωνε τους αναγνώστες του ότι τότε ο πρωθυπουργός ταλαντευόταν μεταξύ ενός εκ των Άννας Διαμαντοπούλου, Μαριέττας Γιαννάκου, Αθανάσιου Τσαυτάρη, ή Κώστα Τσιάρα, με το υπουργείο να καταλήγει, τελικά, στον Μάκη Βορίδη.

Τότε, το 2019, έγραφε κι άλλα, βέβαια. Όπως για παράδειγμα στις 29 Ιουνίου, όταν με τίτλο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» καλούσε τον Κυρ. Μητσοτάκη «να κοπούν τα φτερά, τώρα που είναι ακόμα νωρίς» του τότε γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτ. Αυγενάκη, ο οποίος με βάση τις πληροφορίες του αγροτοεκδότη διέδιδε ότι ετοιμαζόταν να αναλάβει το ΥΠΑΑΤ.

Και κατέληγε, λέγοντας ότι «αν δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε άλλη μια φορά τον εαυτό μας, ως έθνος, ότι ασκούμε αγροτική πολιτική, καλό είναι στις αναζητήσεις να κυριαρχήσει αναζήτηση για τον καλύτερο».

Βρε τον αγροτοεκδότη! Για να δούμε τώρα πώς θα κάνει την επόμενή του τούμπα.

 


Ησίοδος

 

Διαβάστε στην εφημερίδα «Ύπαιθρος Χώρα» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 7 Ιουλίου στα περίπτερα όλης της Ελλάδας την νέα σελίδα «Παραγροτικά»