Δεσμεύτηκαν για άμεση αναπροσαρμογή των τιμών με βάση τη μείωση ΦΠΑ τα σούπερ μάρκετ

-Διαφήμιση-

Άμεσα θα προσαρμοστούν οι τιμές των ειδών των προϊόντων με βάση τον μειωμένο ΦΠΑ 13% από 24% στα σούπερ μάρκετ, όπως διαβεβαίωσαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, τον αρμόδιο υπουργό οι εκπρόσωποί τους.

Για το θέμα της μείωσης των τιμών κατόπιν της ψήφισης της σχετικής διάταξης επικοινώνησε ο υπουργός Οικονομίας Γιάννης Δραγασάκης με εκπροσώπους τεσσάρων αλυσίδων.

Η ανακοίνωση του υπουργείου έχει ως εξής:

«Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης επικοινώνησε σήμερα με τους: Μαρία και Γεράσιμο Σκλαβενίτη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, αντίστοιχα, της «Ι. & Σ. Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε», Γιάννη Μασούτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», Αριστοτέλη Παντελιάδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» και Βασίλη Σταύρου, Brand President της «”Άλφα Βήτα” Βασιλόπουλος Α.Ε».

Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η μείωση των τιμών των προϊόντων, μετά την ψήφιση του νέου νόμου που προβλέπει την αναπροσαρμογή του ΦΠΑ από 24% σε 13%.

Όλοι οι εκπρόσωποι των παραπάνω επιχειρήσεων διαβεβαίωσαν για την άμεση μείωση των τιμών και την ταχεία προσαρμογή της αγοράς, όπως θα προβλέπεται από τον νέο νόμο, προς όφελος των καταναλωτών και πελατών τους».

-Διαφήμιση-