Δεύτερη καντίνα στο Μετρό αποκτά στις αρχές του 2020 ο Συνεταιρισμός «Αφροδίτη»

Άκρως ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα των πρώτων μηνών λειτουργίας της τροχήλατης καμπίνας που «στήθηκε» στο Μετρό Αμπελοκήπων δηλώνει η διοικητική ομάδα του θεσσαλικού συνεταιρισμού Αφροδίτη.

Όπως αναφέρει στην «ΥΧ» ο γενικός διευθυντής του θεσσαλικού συνεταιρισμού, Θανάσης Νάστος, «παρά το γεγονός ότι το κατάστημα ξεκίνησε να λειτουργεί στις 18 Μαΐου, δηλαδή λίγο πριν από το καλοκαίρι, η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ θερμή. Eγώ, προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος». Η καθυστέρηση σε σχέση με το αρχικό πλάνο είχε να κάνει με κάποια προβλήματα που προέκυψαν αναφορικά με την ηλεκτροδότηση της καντίνας και την έκδοση της απαραίτητης οικοδομικής άδειας. «Καθώς επρόκειτο για ένα καινούργιο, για τα δεδομένα της χώρας μας τουλάχιστον, εγχείρημα αντιμετωπίσαμε αρχικά κάποια προσκόμματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το όλο πρότζεκτ να πάει σχεδόν ένα εξάμηνο πίσω. Ευτυχώς, όμως, μετά από πολύ ψάξιμο στη νομοθεσία, αλλά και με τη βοήθεια της Αττικό Μετρό, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν», δηλώνει ο κ. Νάστος.

Η επιτυχία του πρώτου καταστήματος ανοίγει τον δρόμο και για τη δημιουργία ενός δεύτερου, το οποίο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και το σχετικό συμβόλαιο που έχει υπογραφεί, θα δημιουργηθεί στον σταθμό του Μετρό Κατεχάκη. «Εντός του Οκτωβρίου θα ξεκινήσουμε με το κατασκευαστικό κομμάτι και εκτιμούμε ότι μέσα στον Φεβρουάριο η καντίνα θα είναι έτοιμη να ανοίξει για το κοινό», σημειώνει ο συνομιλητής μας.

Διευρύνεται ο κατάλογος

Να σημειωθεί ότι, πέρα από το χυμό ρόδι (σ.σ. προϊόν το οποίο αποτελεί και το βασικό αντικείμενο του συνεταιρισμού), τον χυμό πορτοκάλι, τους ξηρούς καρπούς, τις μπάρες σύκων και τα υπόλοιπα προϊόντα που ήδη διατίθενται μέσω του καταστήματος των Αμπελοκήπων, πολύ σύντομα το κοινό θα μπορεί να βρει σε αμφότερες τις καντίνες και καθαρισμένο, έτοιμο προς κατανάλωση, ρόδι σε «σπυρί».