Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί η ASIA FRUIT LOGISTICA 2020

Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών για επαγγελματίες, ASIA FRUIT LOGISTICA, χωρίς να αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της, στις 18 με ‪20 Νοεμβρίου 2020‬, σύμφωνα με απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει το επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του, η ψηφιακή, πλέον, έκθεση προώθησης φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες, που μετονομάστηκε σε ASIA FRUIT LOGISTICA ΟΝ, θα παρέχει σε εκθέτες και επισκέπτες της μία ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου. Παράλληλα, όσες εταιρείες – εκθέτες επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν webinars ή παρουσιάσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Σε ό,τι αφορά τo Διεθνές Συνέδριο Φρούτων και Λαχανικών για επαγγελματίες, το ASIAFRUIT CONGRESS, μετονομάζεται σε ASIAFRUIT CONGRESS ON και θα διεξαχθεί επίσης ψηφιακά, μια μέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, ‪στις 17 Νοεμβρίου 2020‬, απευθυνόμενο στους decision makers της αγοράς.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο γνωστοποιεί ότι ανασχεδιάζει το πλάνο του, προκειμένου να υποστηρίξει τη διαδικτυακή συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών στη διοργάνωση, με σκοπό να ανοίξει νέους δρόμους εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην ασιατική αγορά τροφίμων.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την ASIA FRUIT LOGISTICA ON, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ