Διαγωνισμός «Ζωγράφισε τη φάρμα του μέλλοντος» από τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά δημοτικής και προδημοτικής εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο του προγράμματος ΓΑΙΑ CAP η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «Ζωγράφισε τη φάρμα του μέλλοντος». Στόχος είναι τα μικρά παιδιά να έρθουν σε επαφή με την ύπαιθρο και προσθέτοντας φαντασία δείξουν πως σκέφτονται το «μέλλον» του πρωτογενούς τομέα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό ζωγραφικής έχουν όλα τα παιδιά δημοτικής και προδημοτικής εκπαίδευσης που φοιτούν σε δημόσιο ή ιδιωτικό σχολείο στην Ελλάδα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τις συμμετοχές τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στη διεύθυνση «Κηφισίας & Παραδείσου 2, Μαρούσι Αττικής, ΤΚ 15125». Ο φάκελος συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει το σχέδιο και το συμπληρωμένο έντυπο συμμετοχής. Για τη έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό χρειάζεται η υπογραφή του γονιού ή του κηδεμόνα.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Κλικ ΕΔΩ για το έντυπο συμμετοχής

Πάνω σε χαρτί μεγέθους A4, τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο υλικό ή μέθοδο θέλουν (π.χ. με μολύβια, κραγιόν, μαρκαδόρους, ακουαρέλες). Αποδεκτά θα γίνονται μόνο ατομικά σχέδια και όχι ομαδικά. Αυτό που θα πρέπει να ζωγραφίσουν είναι η φάρμα του μέλλοντος. Έτσι, με μπόλικη φαντασία και χρώματα θα απεικονίσουν το μέλλον της αγροτικής παραγωγής, όπως αυτά νομίζουν ότι θα διαμορφωθεί.

Οι 3 νικητήριες συμμετοχές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα κερδίσουν ένα ταξίδι με την οικογένειά τους σε μια αγροτουριστική μονάδα στην Ελλάδα. Παράλληλα όλα τα έργα θα αναρτηθούν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων της εταιρείας, εξού το όνομά του κάθε παιδιού θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο πάνω στη ζωγραφιά.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ τηλεφωνικά στο 2130187300 είτε στέλνοντας email στο [email protected].

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress