Στη διαύγεια ο πίνακας των 412 πιστοποιημένων ΚΥΔ

Στην πιστοποίηση 412 φορέων (ΚΥΔ) προχώρησε με απόφασή του στις 18/4/2022 το ΥΠΑΑΤ. Σύμφωνα με την απόφαση, που δημοσιεύτηκε στη διαύγεια, πιστοποιούνται “412 ΚΥΔ στο πλαίσιο του ΟΣΔΕ για τα έτη αιτήσεων 2022-2027”.

Δείτε εδώ τα ΚΥΔ, όπως αναφέρονται ανά Περιφερειακή Ενότητα

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 14/4 ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε ανακοίνωσή του ενημέρωσε πως ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο αξιολόγησης των φακέλων με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά των 502 υποψηφίων προς πιστοποίηση ΚΥΔ καθώς και το 2ο στάδιο των εξετάσεων.

“Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι, 412 εξ αυτών πληρούσαν όλες τις απαιτήσεις της Πρόσκλησης, ενώ τα υπόλοιπα 90 είχαν κάποιες ελλείψεις δικαιολογητικών ή τεκμηρίωσης, οι οποίες αναφέρονται αναλυτικά στην επισυναπτόμενη κατάσταση ανά ΚΥΔ”.

Τα 90 αυτά ΚΥΔ με τις διαπιστωθείσες ελλείψεις, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, μπορούν να υποβάλλουν άμεσα ένσταση, προσκομίζοντας ταυτόχρονα τα πλήρη δικαιολογητικά μέχρι και την Τρίτη 26/4 και ώρα 13.00, “ώστε να αξιολογηθούν και να συμπεριληφθούν σε πρόσθετη Υπ. Απόφαση, τις επόμενες ημέρες”.

Η λίστα των απορριπτόμενων της αξιολόγησης των υποψηφίων προς πιστοποίηση ΚΥΔ – Ανοικτές οι ενστάσεις έως την Τρίτη 26/4