Διπλή διάκριση στα «Meat Awards 2022» για το Hub της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Το Hub της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής (μέχρι πρότινος SPMO), σε συνεργασία με τα Κρεοπωλεία Διαμέλας, απέσπασαν δύο Βραβεία Gold και Platinum στις κατηγορίες «Προϊόν από μοσχάρι» και «Προϊόντα κρέατος», κατακτώντας την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνολο των υποψηφιοτήτων. Τα βραβεία παρέλαβε η επικεφαλής τουτμήματος, Δρ. Ευδοκία Κρυσταλλίδου.

Η διάκριση επιτεύχθηκε χάρη στους τρόπους ανάδειξης των ελληνικών φυλών βοοειδών στα ορεινά Ροδόπης, μέσα από εφαρμογές ευφυούς κτηνοτροφίας του προγράμματος Smart Farming Initiative της ΑΒ Βασιλόπουλος και της συνεργασίας στην υλοποίηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με τα κρεοπωλεία Διαμέλας. Από τις εφαρμογές Internet of Things για την παρακολούθηση των κοπαδιών ελεύθερης βόσκησης, μέχρι τη βιωματική και ενεργή προώθηση κρεοσκευασμάτων, είναι ένας μακρύς δρόμος τεχνογνωσίας και γευσιγνωσίας προς όφελος παραγωγών, εμπόρων και καταναλωτών.

Να σημειωθεί ότι περισσότερα από 100 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι φορέων, πανεπιστημίων, επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι τύπου, βρέθηκαν στην τελετή απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών που εμπορεύονται ή παράγουν προϊόντα και υποπροϊόντα κρέατος, διαθέτουν εξοπλισμό και λύσεις επαγγελματικού κρεοπωλείου ή παρέχουν υπηρεσίες εστίασης, packaging και logistics προϊόντων κρέατος. Συνολικά, διακρίθηκαν 19 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.