ΕΑΣ Νάξου-Ένωση Ξενοδόχων Νάξου: Συνεργασία για προώθηση του «Ναξιακού Πρωινού»

Για άλλη μία φορά, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου μπαίνει μπροστά στην προβολή του νησιού και των εκλεκτών του προϊόντων!

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συμπράττει με την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και την κ. Άννα-Μαρία Μπαρού, με έναν μεγάλο στόχο: την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάδειξη των σπουδαίων πρώτων υλών και προϊόντων του νησιού, μέσω του καλύτερου σχεδιασμού και της προώθησης του «Ναξιακού Πρωινού» στα ξενοδοχεία!

Γνωρίζοντας καλά ότι εν τη ενώσει είναι η ισχύς, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και Ένωση Ξενοδόχων Νάξου υπέγραψαν «σύμφωνο» συνεργασίας για περαιτέρω αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων (όπως Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.φρέσκο γάλαβούτυρογιαούρτι, κ.ά.) στα ξενοδοχειακά καταλύματα και κυριότερα στο πρωινό τους (κι όχι μόνο σ’ αυτό!).

Παράλληλα, η καταξιωμένη Ελληνίδα Breakfast Consultant και Recipe Developer, κ. Άννα-Μαρία Μπαρού, θα αναλάβει να… εκπαιδεύσει, μέσω σεμιναρίων, τους ξενοδόχους της Νάξου για το στήσιμο των πρωινών των καταλυμάτων τους, ώστε να τους βοηθήσει στην καλύτερη χρήση και ανάδειξη των ναξιώτικων πρώτων υλών – επίσης, θα δημιουργήσει (και θα αναρτήσει στα δημοφιλή social media της) βίντεο με νόστιμες συνταγές με τα προϊόντα της Νάξου, ενώ θα φροντίσει να κάνει τα γυρίσματα στα ειδυλλιακά ναξιώτικα τοπία.