ΕΦΕΤ: Σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων

ΕΦΕΤ: Σεμινάρια επιμόρφωσης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ  ΣΥΜΦΩΝΑ  ΜΕ ΤΗΝ ΥΑ   14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007

Η ERGOWAY ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΕΚ IKE, (πιστοποιημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης)  με πολύ μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης και υλοποιώντας διαρκώς σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων διοργανώνει ανοικτά σεμινάρια επιμόρφωσης σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν  τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

-Διαφήμιση-

Τα ανωτέρω σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ERGOWAY στο Μαρούσι, Βασ. Γεωργίου 2-4 (πλησίον του σταθμού του ΗΣΑΠ) σε ώρες και ημέρες που δεν θα παρεμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων.

 Τα προγράμματα κατάρτισης, όπως ορίζεται από την εγκύκλιο του Υπουργείου, θα ξεκινήσουν σε 40 ημέρες μετά την υποβολή τους, επομένως οι ενδιαφερόμενοι πρέπει ΑΜΕΣΑ να μας αποστείλουν την αίτηση εργοδότη για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιμόρφωσης προκειμένου να προγραμματίσουμε τα τμήματα.

Μπορείτε να αποστείλετε στην εταιρία μας την αίτηση συμμετοχής  που επισυνάπτεται, στο fax: 210-6147004 ή στο email: [email protected]

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα:

210-6147001,2

Πατήστε εδώ για την Αίτηση

Δείτε ποιους αφορά

 

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki