Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας: H ολοκλήρωση της στρατηγικής «από το Αγρόκτημα στο πιάτο» το μεγάλο στοίχημα της Γερμανικής Προεδρίας (upd)

Σε εξέλιξη το συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας

Με τη συζήτηση στα μεγάλα θέματα του υπουργικού συμβουλίου να ολοκληρώνεται, όλα δείχνουν πως το μεγάλο στοίχημα της Γερμανική Προεδρίας είναι η ολοκλήρωση της στρατηγικής «από το Αγρόκτημα στο πιάτο» μέχρι της 31 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το άλλο μεγάλο θέμα το οποίο φαίνεται πως είναι πιο εύκολο να υλοποιηθεί, είναι η μεταβατική περίοδος της ΚΑΠ την οποία προσπάθησε ανεπιτυχώς να ολοκληρώσει η προεδρία της Κροατίας μέχρι της 30 Ιουνίου.

Νωρίτερα το ypaithros.gr έγραφε:

Όπως έγραψε η «ΥΧ» την Παρασκευή 17 Ιουλίου, ένα από τα μεγάλα θέματα του συμβουλίου υπουργών γεωργίας της Ευρώπης, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή,  είναι το αίτημα των χωρών της Αν. Ευρώπης να επισπευσθεί η εξωτερική σύγκλιση και επιπλέον η νέα ΚΑΠ να μη δεσμευτεί νομικά από τη στρατηγική «από το Αγρόκτημα στο πιάτο» (F2F).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για το συμβούλιο των υπουργών Γεωργίας της Ευρώπης στην «ΥΧ» που κυκλοφορεί την Παρασκευή 25 Ιουλίου