Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει την υποβολή αιτήσεων στο «Επιχειρούμε Έξω»

Από τις 18/1 οι αιτήσεις χρηματοδότησης για το πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω»
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Για τη διευκόλυνση υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει τη σύνταξη φακέλων σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες συμβούλων-μέλη του επιμελητηρίου.

Αυτό αναφέρθηκε στην ενημερωτική εκδήλωση του επιμελητηρίου η οποία οργανώθηκε στο πλαίσιο της «5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ», και αφορόυσε τη συμμετοχή σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις στη Γερμανία και σε άλλες χώρες, αξιοποιώντας το νέο πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω».

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία παρουσίασαν το πρόγραμμα, το οποίο στηρίζει με χρηματοδοτικούς πόρους εταιρίες μεσαίου και μικρού μεγέθους ώστε να έχουν παρουσία σε Διεθνείς Εκθέσεις στο εξωτερικό, με στόχο να δικτυωθούν στις ξένες αγορές και να αναζητήσουν νέους συνεργάτες και πελάτες.

Με προϋπολογισμό 50 εκ. ευρώ και 18μηνη διάρκεια, το πρόγραμμα επιδοτεί κατά 50% τη συμμετοχή επιχειρήσεων σε Εκθέσεις των κλάδων αγροδιατροφής και βιομηχανίας τροφίμων, πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών, υλικών και κατασκευών, ενέργειας, περιβάλλοντος, τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας, υγείας και φαρμάκων, καλύπτοντας πολλές βασικές δαπάνες ως επιλέξιμες και μειώνοντας έτσι το κόστος που επωμίζονται οι εταιρίες. 

Από την πλευρά του, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών στην Ελλάδα και Κύπρο, παρουσίασε στην εκδήλωση το πρόγραμμα δράσεών του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας για τα έτη 2018-2019, μέσω της διοργάνωσης Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων και Επιχειρηματικών Αποστολών σε διάφορες χώρες με προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις.

ΑΠΕ

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress