Αυτό το άρθρο είναι 16 μηνών

Ενισχύει το εξαγωγικό της αποτύπωμα η εταιρεία Αγγελάκης

20.02.2023
2' διάβασμα
enischyei-to-exagogiko-tis-apotypoma-i-etaireia-angelakis-241213

Στην ενίσχυση του τμήματος εξαγωγών προχωρά η εταιρεία Αγγελάκης, με στόχο την υλοποίηση ενός δυναμικού εξαγωγικού πλάνου την επόμενη πενταετία για την περαιτέρω προώθηση και εδραίωση των προϊόντων της στις διεθνείς αγορές.

Συγκεκριμένα, τη διεύθυνση του τμήματος εξαγωγών αναλαμβάνει ο Νίκος Βόπης, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων και των εξαγωγών τροφίμων. Τα τελευταία 5,5 χρόνια κατείχε τη θέση του Regional Sales Lead για την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη στην εταιρεία Παλίρροια ΑΕ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια κατείχε θέσεις ευθύνης στη Lidl Hellas, Αγροτική Ελαιουργική κ.α.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η μετακίνηση του κ. Βόπη στην Αγγελάκης πραγματοποιείται σε μια άκρως κομβική χρονιά για την εταιρεία, όπου μεταξύ άλλων θα ξεκινήσει η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου επενδυτικού πλάνου ύψους 30 εκατ. ευρώ, το οποίο θα αφορά όλο το φάσμα της καθετοποιημένης λειτουργίας της, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση της δυναμικής της εταιρείας και ανοίγοντας τον δρόμο για νέες αγορές του εξωτερικού.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα «Αγγελάκης» έχουν ήδη παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες, ενώ η στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγέων και διανομέων τροφίμων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, έχει οδηγήσει σε σημαντική ανάπτυξη του κύκλου εργασιών της εταιρείας στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας, η Αγγελάκης θα δώσει το «παρών» στην ετήσια συνάντηση προμηθευτών του ομίλου που συνεργάζεται στο Χονγκ Κονγκ, στις 16 Μαρτίου. Παράλληλα, θα συμμετέχει τόσο στη διεθνή έκθεση Gulfood 2023 (Ντουμπάι, 20-24 Φεβρουαρίου) όσο και στη Food Expo 2023 (Αθήνα, 18-20 Μαρτίου), παρουσιάζοντας τα προϊόντα Αγγελάκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΦΕΙ: