Επιστρέφονται οι εισφορές για την καλλιέργεια ζαχαρότευτλων το 2000

Αποκλειστικό: Την Τρίτη 29/1 πληρώνεται η συνδεδεμένη ενίσχυση στα ζαχαρότευτλα
-Διαφήμιση-

Να επικοινωνήσουν άμεσα μέχρι τις 17 Οκτωβρίου με τις Γεωπονικές Υπηρεσίες των εργοστασίων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία καλούνται από την εταιρεία όσοι παραγωγοί είχαν καλλιεργήσει τεύτλα το 2000.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΒΖ, αποφασίστηκαν και δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ Β’ 3396/10-8-2018 οι λεπτομέρειες εφαρμογής για τον καθορισμό διαδικασιών και δικαιολογητικών που απαιτούνται για την επιστροφή εισφορών που είχαν επιβληθεί στην παραγωγή του τομέα της ζάχαρης με βάση τον Κανονισμό (ΕΕ) 2018/264 του Συμβουλίου στους τευτλοκαλλιεργητές της καλλιεργητικής περιόδου 2000.

Κατόπιν αυτού, όλοι οι τευτλοκαλλιεργητές που καλλιέργησαν ζαχαρότευτλα την καλλιεργητική χρονιά 2000 παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα έως τις 17-09-2018, με τις Γεωπονικές Υπηρεσίες των εργοστασίων της ΕΒΖ  Α.Ε. στα οποία ανήκαν, ώστε να επικαιροποιήσουν τα προσωπικά του στοιχεία (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΦΜ, ΙΒΑΝ).

-Διαφήμιση-

Τα στοιχεία, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, είναι αναγκαία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής των ανωτέρω εισφορών.

-Διαφήμιση-