Φ. Αραμπατζή: «Μας τα ξαναείπατε κ. υπουργέ για τον ΕΦΚ στο κρασί!»

Φ. Αραμπατζή: «Μας τα ξαναείπατε κ. υπουργέ για τον ΕΦΚ στο κρασί!»
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

«Νέες ανέξοδες υποσχέσεις για κατάργηση του Ε.Φ.Κ. στο κρασί από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μόλις ένα μήνα μετά την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2018 που προβλέπει διατήρηση του άδικου και αναποτελεσματικού αυτού φόρου», κατήγγειλε η τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της ΝΔ, Φωτεινή Αραμπατζή.

Η βουλευτής Σερρών σχολιάζοντας τη ρήση Αποστόλου ότι θα καταργείται ο ΕΦΚ στο κρασί υποστήριξε ότι «κατά τη συνήθη, πλέον, πρακτική του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου μοίρασε και πάλι ανέξοδες υποσχέσεις για κατάργηση του Ε.Φ.Κ. στο κρασί. Στον μακρύ κατάλογο των υποσχέσεών του για την κατάργηση του άδικου και αναποτελεσματικού αυτού φόρου, που η ίδια η Κυβέρνηση επέβαλε το 2015, ήρθε σήμερα να προστεθεί μια ακόμη, αυτή τη φορά από το βήμα σχετικής εκδήλωσης της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου».

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Η κ. Αραμπατζή υπενθύμισε πως την ίδια υπόσχεση για κατάργηση του Ε.Φ.Κ. πριν το τέλος του 2017 έδινε επανειλημμένα ο κ. Υπουργός…». Όπως λέει, όμως ο προϋπολογισμός του 2018 εξακολουθεί να προβλέπει τη διατήρησή του! Σημείωσε δε, ότι  «μόλις ένα μήνα μετά, ο κ. Υπουργός άρχισε ξανά να μοιράζει τις ίδιες υποσχέσεις. Για πόσο ακόμα θα μας εμπαίζει;».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress