Φωτιά τώρα στην Καισαριανή! Πυκνοί καπνοί [pics]

Φωτιά τώρα στην Καισαριανή! Πυκνοί καπνοί [pics]

Φωτιά έχει ξεσπάσει στην Καισαριανή. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της, με τους ανέμους να είναι ισχυρούς.

Δεν έχουν τέλος οι πυρκαγιές, αφού καθημερινά ξεσπούν νέα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα. Τελευταία περίπτωση η φωτιά που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στην Καισαριανή.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, 10.08.2017, κοντά στο ιστορικό Σκοπευτήριο της Καισαριανής. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική και στο σημείο έφτασαν 40 άνδρες με 15 οχήματα.

Οι πυροσβέστες καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε σε υπαίθριο χώρο κοντά στην συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Κρυστάλλη.

Η φωτιά προς το παρόν καίει ξερόχορτα, ωστόσο στην περιοχή -όπως και σχεδόν σε όλη την Αττική σήμερα- πνέουν ισχυροί άνεμοι, κάτι που πάντα δυσχεραίνει το έργο των πυροστεστών.

Ο σκιτσογράφος Σπύρος Δερβενιώτης έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία από την πλατεία Συντάγματος, η οποία δείχνει τους πυκνούς καπνούς που φαίνονται από εκείνο το σημείο!

Δείτε την ανάρτηση

Δημοσιεύτηκε από Spiros Derveniotis στις Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017