ΓΑΣ Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών”: Συνεχείς συσκέψεις για τα προβλήματα των αγροτών και τις κινητοποιήσεις

«Μετά την επιτυχημένη κινητοποίηση της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου 2022 στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός αγροτών, πραγματοποιήθηκε εκ νέου σύσκεψη των φορέων γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων στα γραφεία της “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών” στην οποία συμμετείχε ο Αμπελουργικός σύλλογος Ζίτσας, το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων όπου αποφασίστηκε η συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να γίνουν αποδεκτά τα δίκαια αιτήματά μας». Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γενικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων “ΕΝΩΣΗΣ αγροτών”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά, τον Βουλευτή Ν. Ιωαννίνων κ. Σταύρο Καλογιάννη καθώς και με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με επικεφαλής τον Βουλευτή Ν. Άρτας κ. Χρήστο Γκόγκα και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέα  Σπυρόπουλο.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα, έγινε εκτενής ενημέρωση για τα πρωτοφανή προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το σύνολο των αγροτών από το ανεξέλεγκτο κύμα της ακρίβειας.

  Από όλους τους παριστάμενους οι οποίοι αναγνώρισαν το μέγεθος του προβλήματος, υπήρξε δέσμευση για μεταφορά των δίκαιων αιτημάτων μας στην Κυβέρνηση προκειμένου αυτά να τύχουν της βέλτιστης λύσης προκειμένου να υπάρξει αύριο για τον πρωτογενή τομέα κι επίσης ζητήθηκε πίστωση χρόνου λόγω της πρόσφατης αλλαγής στο Υπ.Α.Α.Τ».