Στα γραφεία της Neuropublic η διοίκηση της Italia Olivicola

Ενίσχυση της συνεργασίας στο επίκεντρο της συνάντησης

Μία συνάντηση που αναμένεται να ανοίξει επιπλέον πόρτες συνεργασίας, πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 19 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Οργανώσεων Ελαιοπαραγωγών της Ιταλίας (Italia Olivicola) Gennaro Sicolo συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, με τη διοίκηση του Ομίλου της Neuropublic.

Οι εκπρόσωποι της ιταλικής κοινοπραξίας Italia Olivicola, που αριθμεί περισσότερα από 250.000 εγγεγραμμένα μέλη ελαιοπαραγωγούς, φιλοξενήθηκαν στην έδρα της Neuropublic στον Πειραιά, όπου και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση. Μία συνάντηση ενημέρωσης για τη δομή και τη δραστηριότητα καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρείες του Ομίλου, ορισμένες από τις οποίες είναι ήδη γνωστές στην Ιταλική Ένωση, μέσω συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί.

Ο πρόεδρος της Italia Olivicola τόνισε τη σημασία της τεχνολογίας για την γεωργία του μέλλοντος. «Το μέλλον σίγουρα περνά μέσα από την ευφυή γεωργία και από τη γεωργία ακριβείας» υπογράμμισε κατά την τοποθέτησή του ο Gennaro Sicolo, χαρακτηρίζοντας πολύ καλό το γεγονός ότι η Neuropublic έχει συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται οι παραγωγοί, ενώ, εξέφρασε την επιθυμία της οργάνωσης για «ενίσχυση της συνεργασίας» μεταξύ των δύο.

Στο φύλλο της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τη συνάντηση, αλλά και όσα δήλωσε αποκλειστικά στην “YX” ο πρόεδρος της Italia Olivicola, Gennaro Sicolo