Η εταιρεία NEUROPUBLIC έκοψε την πίτα της και παρουσίασε τα σχέδια της

Η εταιρεία NEUROPUBLIC έκοψε την πίτα της και παρουσίασε τα σχέδια της

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία NEUROPUBLIC το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στο χώρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, παρουσιάστηκε από τη διοίκησή της σε πάνω από 300 καλεσμένους, (εργαζόμενους, συνεργάτες από τον επιχειρηματικό και τραπεζικό χώρο και εκπροσώπους της πολιτείας), η πορεία και η δραστηριότητα της εταιρείας κατά το 2016 καθώς και οι στόχοι και τα σχέδια της για το 2017 και το ευρύτερο μέλλον.

Η εκδήλωσε άρχισε με την παρουσίαση των επιχειρηματικών και οικονομικών στοιχείων για το 2016 από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας κ. Ιωάννη Μαυρουδή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν στη συνέχεια από τον Διευθυντή Παραγωγής και Ανάπτυξης κ. Γιώργο Μαμάη, οι καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια από τα στελέχη της εταιρείας και ενσωματώθηκαν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της NEUROPUBLIC, καθιστώντας την μία από τις πιο ανταγωνιστικές και παραγωγικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και των Cloud υπηρεσιών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τον κ. Μαμάη στο γεγονός πως η εταιρεία αποτελεί, εν μέσω κρίσης, ένα φωτεινό φάρο μέσα στο ζοφερό τοπίο της απασχόλησης, καθώς βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ταλέντων και εξειδικευμένων επιστημόνων οι οποίοι μπορούν στη NEUROPUBLIC να ξεδιπλώσουν τις ικανότητες και τις γνώσεις τους χωρίς να αναγκάζονται να μεταναστεύουν στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν από τον κ. Φώτη Χατζηπαπαδόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ. της NEUROPUBLIC Α.Ε και υπεύθυνο ανάπτυξης του τομέα της Ευφυούς Γεωργίας, τεχνολογίες και υπηρεσίες που σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και εγκαθίστανται στην ελληνική επικράτεια, ειδικά για τον τομέα αυτό, στον οποίο η εταιρεία πρωταγωνιστεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τέλος αναπτύχθηκε και αναλύθηκε από τον κ. Τάσο Γαργαλάκο, Σύμβουλο Διοίκησης της εταιρείας, το όραμα και η στρατηγική της για τον Αγροτικό τομέα καθώς και η σημασία της στρατηγικής προσέγγισης με τον συνεταιριστικό χώρο των αγροτών, για την υιοθέτηση και τη μαζική χρήση των υπηρεσιών ευφυούς γεωργίας από τους αγρότες, κίνηση που ίσως αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία βελτίωσης της Αγροτικής παραγωγής και του αγροτικού εισοδήματος, κυρίως μέσα από την ελεγχόμενη μείωση των εκροών των αγροτών.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της εταιρικής πίτας και δείπνο που παρέθεσε η εταιρεία στους 300 προσκεκλημένους που τίμησαν την εκδήλωσή της.

Η βραδιά έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές και χορό ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 50 διευθυντικά στελέχη συνεταιριστικών αγροτικών οργανισμών, στελέχη της διοίκησης της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, οι εργαζόμενοι της εταιρείας καθώς και πολλοί φίλοι και συνεργάτες.