Η Χρύσα Μπόνου νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ

Η Χρύσα Μπόνου νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ
-Διαφήμιση-

Τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ Eλαιουργικών Eπιχειρήσεων και Tροφίμων, αναλαμβάνει η κα Χρύσα Μπόνου, Διευθύντρια του τμήματος Marketing της εταιρίας. H κα Μπόνου πήρε το τιμόνι της εταιρείας από τον Πάνο Κατσή, ο οποίος ανέλαβε από 1η Ιουνίου 2018, την αντίστοιχη θέση σε επιχειρησιακή μονάδα του μητρικού ομίλου PZ Cussons στη Νιγηρία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας: 

«Στη διάρκεια των τελευταίων 2,5 ετών, από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ, ο Πάνος Κατσής καθοδήγησε την εταιρία επιτυχώς εν μέσω της οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η χώρα μας. Ο Πάνος Κατσής εργάζεται στον όμιλο PZ Cussons εδώ και 20 χρόνια, έχοντας αναλάβει ηγετικούς ρόλους στις διευθύνσεις των Πωλήσεων και Marketing στη Γκάνα, ενώ διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της HPZ στη Νιγηρία επί 6 συναπτά έτη.

Τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΜΙΝΕΡΒΑ ανέλαβε η Χρύσα Μπόνου, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Marketing.

Η Χρύσα Μπόνου βρίσκεται στο δυναμικό της ΜΙΝΕΡΒΑ από το 2001, και έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης εντός της διεύθυνσης του Marketing, ενώ από το 2013 εκτελεί καθήκοντα Διευθύντριας Marketing, έχοντας επιπλέον την ευθύνη των εξαγωγών. Διαθέτει σημαντική εμπειρία 17 ετών στο χώρο του Marketing με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της, όπως η ανάπτυξη του εμπορικού σήματος Χωριό σε πολλαπλές κατηγορίες αλλά και η ανάπτυξη και ενσωμάτωση του εμπορικού σήματος ΤΟΠ.

Η Χρύσα Μπόνου διαθέτει Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μaster in Marketing από το University of Leicester».

-Διαφήμιση-