Η CHEP κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη για το 2018

Η CHEP κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη για το 2018
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η CHEP, παγκόσμιος πάροχος λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας, πιστοποιήθηκε ως κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη για το 2018, έχοντας λάβει διαπιστεύσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Πολωνία και την Ιρλανδία από το Top Employers Institute (Ινστιτούτο Κορυφαίων Εργοδοτών) έναν διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα που πιστοποιεί την αριστεία στις συνθήκες εργασίας που δημιουργούν οι εργοδότες για τους υπαλλήλους τους. Οι υποψήφιες εταιρείες έπρεπε να πιστοποιηθούν σε τουλάχιστον 5 χώρες για να τους απονεμηθεί ο τίτλος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο David Plink, CEO του Top Employers Institutute, είπε: «H CHEP ανήκει σε μία αποκλειστική παγκόσμια κοινότητα κορυφαίων εργοδοτών και συνεχίζει να κάνει σπουδαία πράγματα στον τομέα αυτό. Ξεκίνησε λαμβάνοντας πιστοποιήσεις σε χώρες όπως η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά κατάφερε να πιστοποιηθεί ως κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη για το 2018 όταν το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Πολωνία και, βεβαίως, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο κατάφεραν να περάσουν ξεχωριστά κάθε στάδιο της απαιτητικής αυτής διαδικασίας».

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Η CHEP είναι μία εταιρεία που εστιάζει στην υψηλή ποιότητα. Όχι μόνο όσον αφορά, τον εξοπλισμό ή τα πρότυπα ασφαλείας της αλλά και σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό της. Διασφαλίζει ότι οι υπάλληλοί της θα έχουν πρόσβαση σε συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου προσελκύοντας τα μεγαλύτερα ταλέντα χάρη στις εξαιρετικές συνθήκες εργασίας της και δημιουργώντας συνεχώς ευκαιρίες για την επαγγελματική ανέλιξη των εργαζομένων της»

Το Top Employers Institute απονέμει την πιστοποίηση μόνο σε οργανισμούς που διασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές εργασιακές συνθήκες. Μετά από μια σειρά επικυρώσεων και εξωτερικών ελέγχων, οι βαθμολογίες απόδοσης μιας εταιρείας συγκρίνονται με τα παγκόσμια πρότυπα. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει τους κορυφαίους εργοδότες ανά τον κόσμο λαμβάνοντας υπόψη τις παροχές που προσφέρουν στους υπαλλήλους τους σε εννέα τομείς:

  • Στρατηγική εξεύρεσης ταλέντων
  • Σχεδιασμός εργασιακού χώρου
  • Διαδικασία ένταξης στελεχών
  • Κατάρτιση και ανάπτυξη
  • Διαχείριση απόδοσης
  • Ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων
  • Διαχείριση σταδιοδρομίας και διαδοχής
  • Αποζημιώσεις και παροχές
  • Εργασιακή κουλτούρα
-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress