Η φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ στο Olive Oil Bar του Yoleni’s

Η φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ στο Olive Oil Bar του Yoleni’s
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Olive Oil Bar by GAEA”, που στεγάζεται στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος Yoleni’s στο κέντρο της Αθήνας, έχει η φέτα Ήπειρος. Στο πλαίσιο των ενεργειών για την ανάδειξη του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, η Γαία (Gaea), η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία ελαιολάδου, επέλεξε να συνεργαστεί με την ΗΠΕΙΡΟΣ -τη φέτα με την αυθεντική και παραδοσιακή γεύση που έχει κερδίσει την προτίμηση του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή. Η διεθνώς πολυβραβευμένη φέτα (Π.Ο.Π.) ΗΠΕΙΡΟΣ,  με τη μοναδική της προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί το ιδανικό γευστικό «ταίρι» του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου της Gaea. Δυο κορυφαία, το καθένα στον τομέα του, brands συνεργάζονται, λοιπόν, για να αναδείξουν εμβληματικές ελληνικές γεύσεις, αναγνωρισμένες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μέσα από μαθήματα, γευσιγνωσίες, δοκιμές συνταγών, συνδυασμούς γεύσεων κ.λπ. οι επισκέπτες του “Olive Oil Bar by GAEA” έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη γεύση και τα αρώματα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου, που αναδεικνύονται μέσα από το «πάντρεμά» τους με την πιο αγαπημένη φέτα της ελληνικής αγοράς.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Παράλληλα, στο παντοπωλείο του Yoleni’s στο υπόγειο διατίθεται, εκτός από τη Φέτα, και το Μανούρι  ΗΠΕΙΡΟΣ με την κρεμώδη υφή και το πολύ ιδιαίτερο άρωμα.

 

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται ετησίως περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο. Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η Φέτα, το «Ήπειρος Ελαφρύ», το «Γιδοτύρι», το βούτυρο τύπου Κερκύρας, η Κεφαλογραβιέρα Ήπειρος και το Κεφαλοτύρι Ήπειρος.

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές