Η «τριλογία» του E-LA-WON από την Agrotica στα delicatessen

Η «τριλογία» του E-LA-WON από την Agrotica στα delicatessen
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας E-LA-WON είναι η συνεχής ανάπτυξη και η καινοτομία. Τώρα λανσάρει τρία μοναδικά προϊόντα: το το Organic-βιολογικό, το Green Fresh αγουρόλαδο και το Special Blend.
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Μετά την πρωτοπόρο παρέμβαση της εταιρίας E-LA-WON στην εστίαση με την «κολόνια», τώρα παρουσιάζει την «τριλογία» του ελαιολάδου E-LA-WON.

Ο λόγος για τα εξής προϊόντα:

  • το Special Blend,
  • το Organic-βιολογικό και
  • το αναμορφωμένο Green Fresh αγουρόλαδο
-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

 Η εισαγωγή και προβολή των νέων προϊόντων παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη –πολλαπλώς- στο πλαίσιο τηςAgrotica, στην ΕΡΤ3 και σε γευσιγνωσίες σε delicatessen. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ιωάννης Καμπούρης τόνισε ότι «βασικό μέλημα της E-LA-WON είναι η παρουσίαση νέων προϊόντων και συσκευασιών ώστε να υπάρχουν συνεχής διακρίσεις και η εταιρία να αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα κι όχι να ευθυγραμμίζεται με τα υπάρχοντα standards της αγοράς».

Το Special Blend είναι ένα μοναδικό χαρμάνι-μπουκέτο αρωμάτων από τρεις διαφορετικές ελληνικές ποικιλίες:

  • την Κουτσουρελιά (ανεξερεύνητη ακόμη ποικιλία) ή αλλιώς Λαδολιά, Λιανολιά, Πατρινή, θεωρείται 
  • υψηλής ποιότητας διατροφικής αξίας και με υψηλά υγειοπροστατευτικά χαρακτηριστικά.
  • τη Μεγαρίτικη με το χρυσαφί χρώμα, τη γλυκιά γεύση, το άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς, τα λεπτά
  • γευστικά χαρακτηριστικά και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.
  • την Αμφίσσης με αρώματα φρεσκοκομμένου γρασιδιού, φύλλων ντομάτας και πράσινο αμύγδαλο, μέτριας έντασης πικρό και πικάντικο.

Το βιολογικό-Organic E-LA-WON πρωτόλαδο από πράσινες ελιές «Κορωνέικης» ποικιλίας έγκαιρης συγκομιδής από τη μυθική Πελοπόννησο με προσωπική επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας που έγινε με αυστηρές προδιαγραφές και είχε ως αποτέλεσμα η φιάλη των 250ml να περιέχει ελαιόλαδο με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και χαμηλή οξύτητα.

Το αγουρόλαδο Green Fresh της εταιρίας με επανασχεδιασμένη φιάλη γνωστό ήδη τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά είναι ποικιλίας «Αθηνολιά» και παράγεται αρχές Οκτώβρη. Είναι το ελαιόλαδο της E-LA-WON με τις περισσότερες διακρίσεις για τα γευστικά-δοκιμαστικά του προτερήματα.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress