Ηλεία: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας στην εταιρία “Κύκνος”

Σε μια επιχείρηση που μετρά 106 χρόνια λειτουργίας και αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Ηλεία, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από τις εξαγωγές, την εταιρεία «Κύκνος» στα Σαβάλια, πραγματοποίησε επίσκεψη  ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης. Συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλο, Αθλητισμού-Ολυμπισμού και Εθελοντισμού κ. Δημήτρη Νικολακόπουλο και Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Θοδωρή Βασιλόπουλο, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στα Σαβάλια, σε ένα εργοστάσιο που λειτουργεί στην Ηλεία με επιτυχία από το 1963.

Η εταιρεία μεταποίησης βιομηχανικής τομάτας ξεκινά την παραλαβή του προϊόντος πιθανότατα από την ερχόμενη Τετάρτη και ο κ. Φαρμάκης με τους συνεργάτες του, με αφορμή και την παρουσία του στην Ηλεία, βρέθηκε στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της σεζόν.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, που έγινε παρουσία στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Αχιλλέας Αγγελόπουλος στάθηκε στην σημαντική συμβολή των εργαζομένων στην ομαλή λειτουργία του εργοστασίου.

Ο κ. Αγγελόπουλος μίλησε για μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας με επιτυχημένα «ανοίγματα» και σε άλλες χώρες, τα οποία βρίσκουν ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό και από μεγάλες «αλυσίδες» σούπερ – μάρκετ.

Πηγή: ertnews.gr